Reynolds En Reynolds
Page Banner
Historie
Historie
Reynolds and Reynolds werd in 1866 opgericht als een drukkerij voor bedrijfsformulieren. Het bedrijf begon in 1927 met het bedienen van de dealermarkt met de eerste gestandaardiseerde boekhoudformulieren en een papieren boekhoudsysteem ontworpen voor Chevrolet.

In de jaren '60 begon Reynolds and Reynolds met het aanbieden van computerdiensten aan autobedrijven - een belangrijke ontwikkeling in de manier waarop autobedrijven hun bedrijf aanstuurden.

In de jaren '70 start Universal Computer Systems (UCS) als een regionaal dataverwerkingsbureau, waarbij lokale dealerbedrijven van wekelijkse voorraadoverzichten werden voorzien.

Gedurende de jaren '80 leverde zowel Reynolds and Reynolds als UCS autodealers formulieren en in-house dealer management systemen waarin alle afdelingen van het dealerbedrijf werden ondersteund, van de boekhouding tot het magazijn, van werkplaats tot showroom.

Begin 21e eeuw gingen UCS en Reynolds and Reynolds de ongekende mogelijkheden van het internet gebruiken door het aanbieden van uitgebreide CRM-oplossingen, internetapplicaties en geavanceerde dealer management systemen. Dankzij deze oplossingen kunnen dealerbedrijven sneller reageren op de nieuwste technologische ontwikkelingen en elk contact met de klanten nauwkeurig registeren en opvolgen.

In 2006 fuseerde Reynolds and Reynolds met Universal Computer Systems (UCS) waarmee 's werelds meest vooraanstaande leverancier van Dealer Management Systemen is ontstaan. In het nieuwe Reynolds and Reynolds kwamen twee gerenommeerde bedrijven samen, ieder met een rijke geschiedenis van innovatie, om samen te werken aan nieuwe oplossingen en diensten speciaal ontworpen om dealerbedrijven te helpen meer te verkopen, meer klanten te bereiken en hun winstgevendheid te verhogen.

Met de overname van Bogaarts Automatisering in 2008 werd een belangrijke stap gezet voor de Benelux. Door deze acquisitie werd met de WinCar software een reeds succesvolle opvolger gevonden voor de bestaande dealer management systemen MegaCar en Darts.

Vandaag de dag werken er wereldwijd ruim 6000 mensen voor Reynolds and Reynolds samen om de traditie van innovatie en kwaliteit voort te zetten. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Dayton, Ohio. Andere belangrijke hoofdlocaties bevinden zich in Houston en College Station in Texas en in Celina, Ohio. Buiten de VS heeft Reynolds vestigingen in Canada, Engeland, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Vanuit deze locaties kunnen Reynolds en haar werknemers de beste systemen en service aanbieden aan dealers over de hele wereld.