Reynolds En Reynolds
Page Banner
Nieuws
Nieuws

Autobedrijf Van Rennes kiest voor WinCar


Autobedrijf Van Rennes te Zevenaar heeft gekozen voor WinCar als DMS systeem. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar een begrip als autobedrijf in de regio, Suzuki en Carprof dealer en hebben een specialisme in het merk Kia.

De Suzuki en Carprof dealer heeft voor WinCar gekozen vanwege alle beschikbare Suzuki interfaces, interfaces met universele onderdelenleveranciers en het feit dat er al veel Suzuki dealers naar volle tevredenheid met WinCar werken. Autobedrijf Van Rennes verwacht met de keuze voor WinCar een efficiëncy slag te slaan op automatiseringsgebied. Naast WinCar DMS gaat men ook gebruik maken van WinCar Financieel zodat alle belangrijke bedrijfsprocessen in de organisatie ook financieel gemonitord kunnen worden. In een latere fase zal Autobedrijf Van Renes gaan werken met de digitale werkorder.

WinCar heeft alle beschikbare interfaces voor Suzuki voor zowel sales als after sales en door de tal van interfaces met universele leveranciers is WinCar dé oplossing voor dealers die zowel het dealerschap van Suzuki alsook een universele garageformule voeren. Indien u eens nader kennis wilt maken met WinCar neemt u dan gerust contact op met onze afdeling Sales en maak geheel vrijblijvend een afspraak (0316 – 582810 of nld_sales@reyrey.com).

Van Rennes