Reynolds En Reynolds
Page Banner
Servicedesk
Servicedesk
Het verkrijgen van softwareondersteuning bij Reynolds and Reynolds is zo gemakkelijk als het sturen van een e-mail. Onze servicedesk is beschikbaar gedurende ruime kantooruren.

Onze servicedesk medewerkers doorlopen een intensief trainingsprogramma en worden dan aan specifieke klanten toegewezen met wie zij werken, begeleiden en ondersteunen. Reynolds and Reynolds' directe verbinding met iedere DMS Server verzekert u dat onze begeleiders snel de juiste oplossingen vinden voor uw problemen.

Op de customer portal kunt u artikelen vinden over het gebruik van WinCar. Hier kunt u onder andere updates van de software, handleidingen en release notes vinden. Tevens heeft u de mogelijkheid om een vraag per e-mail aan de servicedesk te stellen.

Om toegang te krijgen tot de Customer Portal dient uw WinCar applicatiebeheerder een gebruikersnaam en wachtwoord te hebben. Via de servicedesk (supportwincar_nl@reyrey.com) kunnen deze gegevens worden opgevraagd. De WinCar applicatiebeheerder kan binnen uw bedrijf voor iedere medewerker een account aanmaken.

Openingstijden Servicedesk
Maandag 08:00-17:30u
Dinsdag 08:00-17:30u
Woensdag 08:00-17:30u
Donderdag 08:00-17:30u
Vrijdag 08:00-17:30u