WinCar  - Totaal Oplossing

***

Reynolds and Reynolds ontwikkelt en implementeert sinds 1970 hoogwaardige software voor de automotive branche. In 1995 kwam het inmiddels zeer succesvolle dealer management systeem WinCar op de Nederlandse markt. WinCar stelt bedrijven in staat de meest voorkomende bedrijfsprocessen te ondersteunen en te verbeteren. Door de hoge mate van integratie van de verschillende bedrijfsprocessen en de koppelingen met veel gebruikte branchesystemen kan dit leiden tot een duidelijk verbeterd rendement. WinCar is voorzien van een groot aantal merkspecifieke (importeurs) koppelingen. Mede hierdoor en de modulaire opbouw is WinCar een uitstekende oplossing in een multi-merk omgeving van kleine tot grote organisaties.

Inmiddels hebben een groot aantal bedrijven gekozen voor WinCar zowel in het segment van de onafhankelijke autobedrijven, als de fleet-owners en merkdealers.
Onze oplossingen helpen bij het verbeteren van de klantrelatie en om uw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken.

De kern van WinCar draait om uw relaties en uw voertuigen. Rond deze kern kunt u eenvoudig en efficiënt alle werkprocessen aansturen. Transacties zoals aankopen, verkopen, offertes, orders of werkplaatsfacturen worden centraal in WinCar beheerd.