Bedrijf

Reynolds and Reynolds bv biedt praktische IT-oplossingen voor de automotive branche. Door de decennia heen hebben wij vele softwareapplicaties voor dealerbedrijven op de markt gebracht. Onze softwareontwikkeling staat nooit stil, waardoor wij continu in staat zijn te voldoen aan de vragen uit de markt.

Behalve om de softwareapplicaties staat Reynolds ook bekend om haar gestroomlijnde After Sales organisatie. Onze consultants installeren niet alleen de nieuwe software, maar trainen ook uw personeel ter plaatse. Daarnaast hebben wij technische consultants die de hardware installeren en onderhouden. Voor vragen kunt u op werkdagen terecht bij onze helpdesk.

Wilt u uw autobedrijf ook efficiënter en rendabeler laten functioneren, neem dan gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie.

Waar wij voor staan!

Missie
Reynolds and Reynolds B.V. ontwikkelt in eigen huis efficiënte en renderende automatiseringsoplossingen voor de automotive branche. Sleutelwoorden bij dat proces zijn: betrouwbaarheid en professionaliteit. Uitgangspunt is het verbeteren van alle werkprocessen bij gebruikers van onze software.

Compleet en betrouwbaar
Reynolds and Reynolds B.V. onderscheidt zich door het aanbieden van een complete oplossing, van advies en implementatie tot en met aftersales, helpdesk en onderhoud. De software is gebruiksvriendelijk, in een Windows-omgeving ontwikkeld en door eigen ontwikkelcapaciteit altijd up to date.

Filosofie

Passie voor de automotive markt

Kwaliteit en specialistische kennis is ons voordeel

Werken op basis van 'best in class'

Waarborgen van de hoogste standaard qua integriteit

Realiseren van een winstgevende groei

Het vinden van synergie in de verschillende landen met betrekking tot producten, diensten, infrastructuur en investeringen

Lange termijn garantie voor onze klanten en werknemers verschaffen

Exclusieve focus op de automotive markt

 

Reynolds and Reynolds werd in 1866 opgericht als een drukkerij voor bedrijfsformulieren. Het bedrijf begon in 1927 met het bedienen van de dealermarkt met de eerste gestandaardiseerde boekhoudformulieren en een papieren boekhoudsysteem ontworpen voor Chevrolet.

In de jaren '60 begon Reynolds and Reynolds met het aanbieden van computerdiensten aan autobedrijven - een belangrijke ontwikkeling in de manier waarop autobedrijven hun bedrijf aanstuurden.

In de jaren '70 start Universal Computer Systems (UCS) als een regionaal dataverwerkingsbureau, waarbij lokale dealerbedrijven van wekelijkse voorraadoverzichten werden voorzien.

Gedurende de jaren '80 leverde zowel Reynolds and Reynolds als UCS autodealers formulieren en in-house dealer management systemen waarin alle afdelingen van het dealerbedrijf werden ondersteund, van de boekhouding tot het magazijn, van werkplaats tot showroom.

Begin 21e eeuw gingen UCS en Reynolds and Reynolds de ongekende mogelijkheden van het internet gebruiken door het aanbieden van uitgebreide CRM-oplossingen, internetapplicaties en geavanceerde dealer management systemen. Dankzij deze oplossingen kunnen dealerbedrijven sneller reageren op de nieuwste technologische ontwikkelingen en elk contact met de klanten nauwkeurig registeren en opvolgen.

In 2006 fuseerde Reynolds and Reynolds met Universal Computer Systems (UCS) waarmee 's werelds meest vooraanstaande leverancier van Dealer Management Systemen is ontstaan. In het nieuwe Reynolds and Reynolds kwamen twee gerenommeerde bedrijven samen, ieder met een rijke geschiedenis van innovatie, om samen te werken aan nieuwe oplossingen en diensten speciaal ontworpen om dealerbedrijven te helpen meer te verkopen, meer klanten te bereiken en hun winstgevendheid te verhogen.

Met de overname van Bogaarts Automatisering in 2008 werd een belangrijke stap gezet voor de Benelux. Door deze acquisitie werd met de WinCar software een reeds succesvolle opvolger gevonden voor de bestaande dealer management systemen MegaCar en Darts.

Vandaag de dag werken er wereldwijd ruim 6000 mensen voor Reynolds and Reynolds samen om de traditie van innovatie en kwaliteit voort te zetten. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Dayton, Ohio. Andere belangrijke hoofdlocaties bevinden zich in Houston en College Station in Texas en in Celina, Ohio. Buiten de VS heeft Reynolds vestigingen in Canada, Engeland, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Vanuit deze locaties kunnen Reynolds en haar werknemers de beste systemen en service aanbieden aan dealers over de hele wereld.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

error
error
error
error
error

En nu?

Nadat u op verzenden heeft gedrukt zal één van onze collega’s contact met u opnemen om uw vragen te bespreken. Wij respecteren uw privacy, dus wij zullen uw gegevens niet delen met derden.

Liever bellen?