Digitale Werkorder officieel gecertificeerd door Ford of Europe

Zevenaar  — 

Na een zeer intensieve samenwerkingsperiode tussen Ford Nederland en Reynolds and Reynolds waar­bij in beide organisaties processen zijn aangepast en geoptimaliseerd, heeft op 25 september jl. bij Dekkerautogroep een audit plaatsgevonden ten behoeve van de Digitale Werkorder in combinatie met de garantieprocedure. Deze audit is succesvol afgesloten waardoor vanaf heden elke dealer de garantieprocedure digitaal kan afhandelen met alle bijbehorende voordelen.

Vrijdag 22 november jl. kwam het officiële bericht van Ford of Europe: “Wij zijn ervan overtuigd dat uw digitalisering en herontwerp van het aftersales-proces binnen een dealerorganisatie, dealers zal helpen om efficiënter en productiever te zijn met hun aftersales-activiteiten.

Uiteraard zijn wij met bovenstaande berichtgeving van Ford of Europe zeer vereerd en willen wij via deze weg Dekkerautogroep hartelijk bedanken voor hun medewerking en gastvrijheid!

Wilt u meer weten over het werken met de Digitale Werkorder binnen WinCar? Bekijk dan hier de VIDEO met betrekking tot de Digitale Werkorder of neem gerust contact op met onze afdeling Sales en maak geheel vrijblijvend een afspraak (+31 (0)316-582810 of bedrijfsbureau@reyrey.com).

 

Ford Foto

 

Digitale Werkorder officieel certificering gecertificeerd ford Ford of Europe