"Wij streven er naar om onze klanten maximaal voordeel te laten halen uit de talloze opties van ons DMS"

Om dit doel te bereiken is het mogelijk dat een consultant van Reynolds and Reynolds een bezoek brengt aan uw bedrijf om vragen te beantwoorden en aanvullende begeleiding te verzorgen. Dankzij deze bezoeken kunt u de efficiency van uw bedrijf aanzienlijk vergroten. Onze consultants zijn verspreid over heel Nederland gehuisvest en zijn dus snel beschikbaar om onze klanten te ondersteunen met begeleiding ter plaatse.

Op uw verzoek kan de consultant een gebruiksrapportage maken om te bepalen hoe goed de mogelijkheden van het DMS door uw medewerkers benut worden. Aan de hand van dit overzicht stelt de consultant een aanbeveling samen hoe uw bedrijf verder kan profiteren door verbeterd gebruik van uw DMS. De consultant overlegt vervolgens met het management van uw bedrijf om te beslissen welke aanbevelingen opgevolgd gaan worden.

Reynolds and Reynolds kan ook een dienst leveren waarbij een consultant volledige on-site softwareondersteuning en
-training aan de klanten levert. Deze helpt uw medewerkers de mogelijkheden te benutten van het DMS in de dagelijkse operationele omgeving op uw bedrijf. U kunt de invulling van deze training geheel zelf bepalen.

Meer informatie?

Neem contact op met ons bedrijfsbureau via +31 (0)316 - 582 810 of Bedrijfsbureau@reyrey.com