"Het beste van twee werelden"

Reynolds and Reynolds heeft er voor gekozen om op basis van UNIT4 Multivers een geïntegreerd financieel pakket te leveren. Hierdoor zijn wij in staat u het beste van twee werelden te bieden:

 

Een financieel pakket dat voldoet qua functionaliteit en gebruik aan de huidige en toekomstige marktverwachtingen en maximale integratie heeft met WinCar. Binnen WinCar Financieel beschikt u over rapportages die zowel financiële als niet-financiële gegevens uit beide pakketten kunnen weergeven. Uiteraard zijn er standaard functies beschikbaar zoals: debiteurenbewaking, rekening-courant, grootboek verbijzondering, vaste activa en telebankieren.

Wat is het doel van het WinCar Financieel?

Het doel van WinCar Financieel is om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken met de financiële administratie. Daarbij is er gekeken naar wat er geautomatiseerd kan worden zodat er tijd over blijft voor analyse en de verbetering van de bedrijfsvoering.

 

Voordelen

  • Veel bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd. Hierdoor bent u minder tijd kwijt met het maken van journaalposten en houdt u tijd over voor controle en analyse;
  • Door de gebruikersvriendelijke interface is het programma gemakkelijk in gebruik en door de uitgebreide help-functionaliteit is er veel informatie te vinden per onderwerp;
  • Indien gewenst kunt u informatie overhalen naar Microsoft Excel of Word. Ook kunt u rapporten als  PDF-bestanden opslaan of direct als bijlage verzenden per e-mail;
  • Helpdeskondersteuning en consultancy voor WinCar Financieel wordt door Reynolds and Reynolds geleverd. Hierdoor heeft u één aanspraakpunt voor zowel WinCar als voor WinCar Financieel.

 

Brochure WinCar Financieel

Brochure Financieel Dashboard

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

error
error
error
error
error

En nu?

Nadat u op verzenden heeft gedrukt zal één van onze collega’s contact met u opnemen om uw vragen te bespreken. Wij respecteren uw privacy, dus wij zullen uw gegevens niet delen met derden.

Liever bellen?